Gulerods cupcakes

Krydrede bidder af himlen
Opskrift

Opskriften på gulerodskagen går igen her, men det er fordi opskriften er lige god uanset om den bliver lavet som kage eller her som cup cakes. 

Cup cakes er skønne, de er hyggelige og disse smager himmelsk.

Jeg laver gerne cup cakes og vores 3 drenge synes det er en fornøjelse med cup cakes i alle afskygninger. Lige med denne cup cake er Martin godt tilfreds hvis blot han får glasuren 🙂

gulerodscupcakes

Gulerodskage

Svampet og lækker gulerodskage
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 1 time
Ret Dessert, eftermiddagshygge, kage, Snack
Antal 12 stk

Ingredienser
  

  • 175 gr Hvedemel
  • 200 gr Brun farin
  • 225 gr Gulerødder
  • 2 stk Æg
  • 1,75 dl Vegetabilsk olie Jeg bruger rapsolie
  • 1 tsk Bagepulver
  • 1 tsk Natron
  • ½ tsk Salt
  • 2 tsk Kardemomme
  • 2 tsk Vaniljepulver
  • 2 tsk Kanel

Glasur

  • 200 gr Flødeost neutral
  • 100 gr Flormelis
  • 100 gr Smør stuetemperatur

Sådan gør du
 

  • Bland alle tørre ingredienser
  • Pisk æg og olie og bland det i
  • Riv gulerødder og bland i
  • Bages i smurt springform eller som muffins i muffinforme ved 175° 40-45 min
  • Hold øje med kagen, da tiden afhænger af din ovn
  • Bager du muffins afkortes bagetiden til 15 - 20 min

Glasur

  • Pisk smør og flomelis let og luftigt
  • Vend smøreosten i
  • Smør på kagen
%d bloggers like this: