Fødselsdagsboller
De lækreste, bløde boller til enhver lejlighed - perfekte til fødselsdagen
Forb. tid 1 time t 30 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 1 time t 45 minutter min
Ret Bagværk, fødslesdag, frokost, Morgenmad
- 2 pk Gær
- 100 gr Sukker
- 100 gr Margarine
- 2 stk Æg
- 1 stk salt
- 2 kop Vand Kan dobles
- 1 kop Mælk Kan dobles
- 1 kg Mel
Gøres opløses i sukker
Mælk, vand og smeltet margarine tilsættes
Æg tilsættes
Salt tilsættes
Mel tilsættes og dejen æltes grundigt igennem
Dejen hæver overdækket i 30 min
Bollernes formes og virkes op
Pensles med fortyndet æggevask
Bages ved 220° varmluft
Afkøles på rist