Årets højtider

Bagværk og kager til en hver festlig højtid

Årets højtider giver den helt perfekte anledning til at bage og eksperimentere i køkkenet og jeg gør det med glæde hele året igennem.

Her finder du mine og min families yndlingsopskrifter til de højtider og årlige fejringer, der betyder allermest for os. Julen er min favorit, fastelavn og halloween er børnenes og Super Bowl er Martins – så der er lidt for os alle 🙂

Fastelavn

Fastelavn er mit navn og boller vil jeg have… ja tak fastelavnsboller er en af mine aboslut favorit spiser. Jeg spiser med glæde alle udgaver, men favorietten er helt klart den lukkede bolle med vaniljecreme  og borgmestercreme med et godt lag glasur ovenpå. 

Sød, snasket, syndig og lækker!

Uanset hvad der er din favorit finder du helt sikkert et hit blandt mine opskrifter.

fastelavnsboller
FASTELAVNS OPSKRIFTER
Påske

Påsken er hyggelig tid, hvor familier samles og glæden over foråret spreder sig. 

Der findes mange forskelilige påsketraditioner og påskeretter. Her har jeg samlet vores families yndlingsopskrifter til påsken. 

påske
PÅSKE OPSKRIFTER
Halloween

Halloween eller Allehelgenersaften fejres d. 31. oktober.. Det er en amerikansk tradition og er en festlig højtid hvor man mindes de døde.

Vi nyder Halloween tiden i vores hjem og pynter op, bager og klæder os ud i bedste Halloween stil.

Her kan du se nogle af vores yndlingsopskrifter til Halloween. 

halloween
UHYGGELIGE HALLOWEEN OPSKRIFTER
Jul

Jeg elsker jul og hele magien ved alt hvad julen indebærer. 

Glæden i mine børns øjne når vi nærmer os december, det hyggelige over de forskellige julekalendre der sendes på tv og småkager i lange baner – what’s not to like…

Jeg tilbringer mange timer i køkkenet i løbet af december og især julens bageri er en tradition jeg holder i hævd.

Her vil du finde vores yndlings juleopskrifter.

 

JULENS OPSKRIFTER
Super Bowl

Martin holder hvert år Super Bowl arrangement og det er efterhånden blevet en tradition at jeg forkæler dem med lækkerier fra køkkenet.

Det giver mig anledning til at prøve nogle fedtede og brune amerikanske retter af og det kan godt være at jeg bruger en hel weekend på det, men jeg hygger mig.

Vi har efterhånden prøvet lidt forskellige ting af fra det amerikanske køkken og opskrifter bliver løbende gengivet her.

super bowl
SUPER BOWL OPSKRIFTER
%d bloggers like this: