Påske

De dejligste påskeopskrifter til familietid

Påske er for os, ligesom så mange andre, symbol på familiehygge, påsketraditioner, påskefrokoster og generelt bare dansk hygge..

Påskefrokosten er en fast tradition og giver anledning til at mødes med dem man har kær og spise lækker mad og for mange er påskefrokosten mindst lige så vigtig som julefrokosten i december. 

Børnene samles om at lave gækkebreve og finde på de sværeste gækkeremser, så de er sikre på at vinde et påskeæg. Påskeharen kommer måske på besøg og lægger påskeæg i haven som børnene skal finde til fx. påskefrokosten.

Mange pynter op til påske med påskeliljer og masser af gul pynt. Påskeæg finder vi alle vegen både som pynt men også som spiselige og det at puste æg og male dem i farverige mønstre bagefter emmer af påske.

Påsken for vores familie har også altid indebåret en masse praktisk arbejde i haven og i huset. Haven skal klargøres til sommer, der plantes blomsterløg og fjernes det første ukrudt i haven. I takt med at solens timer bliver flere og solens stråler bliver stærkere dukke nullermændene desværre også frem fra deres skjul, så en ordentlig omgang forårsrengøring kan også blive nødvendigt i påsken.

Her finder du vores families yndlingsopskrifter til påskehyggen og påskefrokosten

Det er også typisk i påsken at havemøblerne kommer frem fra deres vinterskjul og sættes på terrassen.

stjerneskud
LUKSUS STJERNESKUD
FRANSKBRØD
rugbrød
RUGBRØD
citronsandkage
CITRONSANDKAGE
Pull-apart brød
PULL-APART BRØD
hot cross buns
HOT CROSS BUNS
gulerodskage cookies
GULERODSKAGE COOKIES
æggesalat
ÆGGESALAT
LAKSEROULADE MED SPINAT
små fletbrød
SMÅ FLETBRØD
tunmousse
TUNMOUSSE
påskekyllinger
PÅSKEKYLLINGER
påskereder - søde påskebrød
PÅSKEREDER
%d bloggers like this: