Gulerodskage cookies

er du vild med gulerodskage vil du elske dem her
Opskrift

Gulerodskage cookies er små bidder af himlen for alle der elsker gulerodskage lige så som jeg gør.

De smager krydret og at gulerødder og endnu mere fantastisk hvis man topper dem med cream chees frosting.

Jeg er ikke så vild med valnødder og har derfor bagt gulerodskage cookies uden valnødder, men det er bare mig.

gulerodskage cookies

Gulerodskage cookies

Forb. tid 25 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 40 minutter
Ret Dessert, Snack
Køkken Dansk
Antal 24 stk

Ingredienser
  

  • 200 gr hvedemel
  • ½ tsk bagepulver
  • 1 tsk kanel stødt
  • ½ tsk ingefær stødt
  • ¼ tsk salt
  • 125 gr smør blødt
  • 75 gr brun farin
  • 50 gr sukker
  • 1 stk æg
  • ½ tsk vaniljesukker
  • 2 stk gulerødder revne
  • 75 gr rosiner
  • 75 gr valnødder (hakkede) dem udelader jeg

Cream cheese frosting

  • 25 gr smør blødt
  • 100 gr flødeost naturel
  • 150 gr sigtet flormelis
  • ½ tsk vaniljesukker

Sådan gør du
 

  • Varm ovnen til 160° varmluft
  • Sigt mel, bagepulver og krydderier sammen
  • Pisk smør og brun farin og sukker cremet og pisk æg og vaniljesukker i
  • Tilsæt gulerødder og rosiner og rør melet i
  • Sæt dejen med to skeer på to bageplader med bagepapir og tryk dem let flade med en gaffel
  • Bag kagerne 12-15 min og lad dem stå på pladerne et par minutter for de flyttes over på en rist til afkøling. Opbevar kagerne i en kagedåse

Cream cheese frosting

  • Kagerne kan serveres med cream cheese frosting
  • Rør smør med 100 gr flødeost naturel, flormelis og vaniljesukker og smør på kagerne
%d bloggers like this: