Tunmousse

Den bedste tunmousse der findes
Opskrift

Tunmousse på smør og creme fraiche 18%, så bliver det ikke mere cremet og lækkert. Denne arla opskrift har fulgt mig i mange år og det er stadig en af mine favoritter når jeg skal lave tunmousse.

Martin har også svært ved ikke at slikke skålen, når jeg har serveret denne tunmousse, men med mængden af smør og creme fraiche 18% hører denne også til at af luksusretterne, vi ikke får så tit..

Den er perfekt til påskebordet eller som forret.

tunmousse

Tunmousse

Forb. tid 15 minutter
Køletid 6 timer
Samlet tid 6 timer 15 minutter
Ret aftensmad, frokost
Køkken Dansk
Antal 8 personer

Ingredienser
  

  • 2 dåser tun i vand
  • 200 gr smør blødt
  • 1 dl creme fraiche 18%
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Dræn tunen og kom den i en skål
  • Findel tune og tilsæt smør, creme fraiche, citronsaft, salt og peber
  • Rør det hele sammen og smag til
  • Sættunmoussen tildækket på køl i mindst 6 timer
%d bloggers like this: