Æggesalat

perfekt til påskefrokosten...
Opskrift

Hjemmelavet æggesalat er et must på påskebordet. Denne opskrift er hurtig og nem at lave og smager fantastisk.

Spis den sammen med hjemmelavede fletbrød eller friskbagt rugbrød. Server den til påskefrokosten med familien og nyd en hjemmelavet æggesalat.

æggesalat

Æggesalat

Forb. tid 7 minutter
Tilb. tid 8 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret aftensmad, frokost, Snack, Tilbehør
Antal 8 personer

Ingredienser
  

  • 7 stk æg
  • 3 spsk mayonnaise
  • 3 spsk creme fraiche 18%
  • 2 tsk karry
  • ½ tsk stødt gurkemeje
  • 1 tsk dijon sennep
  • ½ tsk salt
  • sort peber
  • 75 gr bacon sprødstegt
  • 1 bakke karse til drys
  • eventuelt et hårdkogt æg til pynt

Sådan gør du
 

  • Kog æggene i kogende vand i 8 minutter og lad køle af
  • Pil og hak æggene
  • Rør dressingen sammen af maynnaise, creme fraiche, karry, gurkemeje, sennep, klidt karse og lidt bacon. Smag til med salt og peber
  • Vend de hakkede æg i dressingen og server i en skål med bacon og karse
%d bloggers like this: