Baileys fromagedessert

Baileys i luksus udgaven

Opskrift

Skøn lækker og blød Baileys fromagedessert til dit frokostbord eller anden festlig lejlighed. Kombinationen af den silkebløde fromage med mandelkrokanten gør dette til en perfekt afslutning på et dejligt måltid.

Elsker du Bailey vil du også elske denne Bailey fromagedessert.

Baileys fromagedessert

Baileys fromagedessert

Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 4 timer 40 minutter
Ret Dessert
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 3 ark husblas
  • 2 stk æg
  • 65 gr sukker
  • 1 dl Bailey stuetempereret
  • 1,5 dl piskefløde

Pynt

  • 40 gr mandler
  • 40 gr sukker
  • lidt salt
  • 1 dl piskefløde

Sådan gør du
 

  • Læg husblas i blød i en skål med koldt vand
  • Del æggene i blommer og hvider
  • Pisk æggehviderne helt stive
  • Kom æggeblommer og sukker i en skål og pisk til luftig æggesnaps
  • Kram vandet fra husblas og smelt over vandbad
  • Tag husblasen af varmen og rør Bailey i skåle en skefuld ad gangen
  • Pisk Bailey blandingen med æggesnapsen
  • Pisk fløden luftig
  • Vend forsigtigt flødeskummet sammen med Bailey blandingen
  • Rør 2 spiseskefulde æggehvide i blandingen og vend derefter resten af æggehviderne i
  • Sørg for at alle æggehviderne er fordelt godt
  • Fordel i 4 glas og sæt på køl i 4 timer

Pynt

  • Smelt sukker på pande ved middelvarme
  • Tilsæt lidt salt og mandlerne og rør godt sammen
  • Lad massen køle af på bagepapir og han derefter groft
  • Ved servering pyntes glassene med flødeskum og krokant
%d bloggers like this: