Vegansk spaghetti a´la bolognese

Du mangler ikke kødet i denne ret
Opskrift

Første gang jeg lavede Vegansk spaghetti a´la bolognese til min mand og vores drenge, opdagede ingen af dem at der ikke var oksekød i retten. Den er sprængfyldt med smag og strutur så man mangler ikke noget.

“Bolognesen” er også super velegnet til en omgang kødfri lasagne.

Server med din yndlings pasta eller spaghetti, drys med lidt revet ost og nyd en smagsbombe.

vegansk bolognese

Spaghetti a´la bolognese - vegansk

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 40 minutter
Ret aftensmad, Hovedret
Køkken Vegansk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 250 gr champignon
  • 100 gr nødder kan udelades
  • 2 dl røde linser
  • 3-4 dl grøntsagsbouillon
  • 2 stk gulerødder
  • 2 stængler bladselleri
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk tomatpure
  • 2 ds Hakkede tomater
  • 1 stk Løg
  • 1 stk Rød peberfrugt
  • 2 spsk balsamico
  • 1 tsk sød paprika
  • ½ tsk spidskommen
  • salt
  • peber

Sådan gør du
 

  • Hak løg, hvidløg alle øvrige grøntsager fint i en foodprocesser
  • Steg grøntsagerne i lidt olivenolie i en gryde
  • Tilsæt tomatpure, balsamico, nødder og krydderier og lad simre et par minutter
  • Tilsæt hakkede tomater, linser og bouillon
  • Bring i kog og lad koge i 20 min
  • Kog den valgte paste som anvist på pakken
  • Smag bolognesen til og server
%d bloggers like this: