Engelske sausage rolls
Perfekte til den lille sult eller snackbordet
Opskrift
Mangler du en lækker snack til madpakken eller til picnicturen eller til aftensbordet, så er disse engelske sausage rolls en perfekt tilføjelse.
Du bestemmer selv smagen på farsen, og du kan dermed lade krydderierne bestemme hvilken retning dine saugsage rolls skal trække i.
De engelske sausage rolls er perfekte som forret, som del af snackbordet når du byder dine gæster velkomne men kan også bruges som hovedret.
Har du en pakke butterdej i fryseren er de hurtige og nemme at lave og er elsket af store som små.
Hvem vil ikke elske en krydret frikadelle pakket ind i sprød knasende smørfyldt butterdej 🙂

Engelske sausage rolls
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 12 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Ret aftensmad, madpakken, Tilbehør
Antal 30 stk
Ingredienser
- 4 plader frossen butterdej
- 1 stk æg til pensling
- 2 spsk sesamfrø
Fars
- 400 gr hakket svin og kalv
- 1 stk løg
- 2 spsk frisk timian
- 2 spsk persille
- 1 stk æg
- 3 spsk hvedemel
- salt, peber og yndlingskrydderierne
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200°
- Riv røget eller hak det fint
- hak krydderurterne fint
- rør kødet sammen med æg, mel, løg, krydderurter, salt, peber og krydderier
- lad farsen hvile 30 minutter
- sæt to plader butterdej sammen og rul lidt ud - gentag med de sidste to plader
- fordel halvdelen af farsen på hver butterdejsplade
- rul dejen ind over farsen og sørg for at lukke godt sammen
- pensl med æg og drys med sesamfrø
- skær ud de det antal du ønkser
- bag på bageplade med bagepapir i 12-13 minutter