Indretning,  Kræmmermarked,  Ombygningen,  Stuehus

1. uge på Vesterskovgården

Vi har nu haft nøglen til Vesterskovgården (tidligere kræmmergården) i lidt over 1. uge og sikke en uge det har været. Det er helt fantastisk endelig at kunne gå på opdagelse på gården. Det er vist stadig ikke helt gået op for os, at vi nu er gårdejere, og at denne skønne ejendom er vores. Men det kommer jo nok med tiden. Vi er klar over de massive mængder kræfter, der skal lægges i bygningerne og vi ved, at der venter os et hårdt slid, men vi glæder os til at komme i gang. Lige nu har vi fokus på stuehuset og på kræmmermarkedet.

Stuehuset

Vi har været så utroligt heldige at finde et par fantastisk søde mennesker, der vil leje vores stuehus og vi glæder os til at byde dem velkomne på gården. Vi er derfor også gået i gang med at rengøre, renovere, i standsætte og klargøre huset til udlejning. Der er meget der skal gøres, men heldigvis får vi hjælpende hænder fra både familie og venner. Når man går i gang med et projekt som dette, er det essentielt at have et godt og hjælpende bagland og det har vi heldigvis 🙂

Da stuehuset på nuværende tidspunkt kun har et værelse, er vi nødt til at opdele spisestuen i 2 værelser og genetablere en åbning mellem alrum og stue, så de to værelser ikke bliver gennemgangs værelser. Så vi bryder ned og bygger op. Der er ikke noget afløb i bryggerset og lige nu er der lavet en uholdbar storm-p løsning ud gennem vinduet for at kunne vaske tøj. Men i og med vi skal have færdiggjort det påbegyndte nye badeværelse bliver det gamle badeværelse overflødigt. Derfor vil vi bryde badekarret ned og lave det gamle badeværelse om til vaskerum.

Kræmmermarkedet

De tidligere ejere har drevet kræmmermarked fra gården i ca 20 år og alle tilbageværende lopper fulgte med i købet af gården, vi har derfor besluttet os for, at jeg (Camilla) skal forsøge at drive kræmmermarkedet videre på hobbyplan, for at alle de fine lopper ikke skal ende deres dage på genbrugsstationen. Vi har også været i gang med at indhente nye lopper, så de stamgæster der er til kræmmermarkedet også får noget nyt at kigge på, når de forhåbentligt kommer forbi. Kræmmermarkedet vil have åbent i weekenderne fra 11-16 og på helligdage samt udvalgte dage.

Vi har haft mange besøgende de første to dage og er blevet taget utrolig godt imod og alle har vist stor interesse for vores mange planer for gården. Fokus lige nu i kræmmermarkedet er at få ryddet op og få flyttet rundt og få tilføjet alle de nye ting og sager vi har samlet ind. Der skal især ryddes op i den bagerste del til venstre, så vi kan få optimeret pladsen og udnyttet de kvadratmeter, der er der, bedre. På sigt er det jo meningen, at den anden længe helt skal ryddes, så vi kan komme i gang med at hugge gulvet op i forbindelse med opbygningen af Bed & Breakfast.

Næste weekend er vi på gården igen og arbejder videre. Martin sørger for at hente flere lopper til huse inden da. Kræmmermarkedet åbner igen lørdag og søndag kl. 11-16. Håber vi ses 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

%d bloggers like this: