Historien

Velkommen til Vesterskovgården

D. 1. marts 2021 får Vesterskovgården, måske bedre kendt som Kræmmergården, nye ejere. 

Vi er en familie på 5 fra Trige nord for Århus, og vi glæder os til at realisere de mange drømme vi har for gården. Og vi ser frem til at åbne kræmmermarkedet igen efter overtagelsen.

I vil kunne finde os på gården de fleste weekender typisk i tidsrummet 10 til 16 og I er velkomne til at komme forbi og hilse på 🙂

Det hele startede med en drøm om at ryste op i dagligdagens trummerum og gøre noget vildt og anderledes. Her står vi så nu og har fundet og købt vores drømmeland, som vi overtager lige om lidt. Vi drømmer stadig bare – ikke længere om hvor og om vi tør tage springet nej – nu drømmer vi om, hvad drømmelandet kan blive til.

Landejendommen Vesterskovgården fra 1867 (Kræmmergården) er en lille perle og venter på at blive pudset, så den kan skinne efter sit fulde potentiale. Gården ligger et stenkast fra Kalø Vig og er desværre på nuværende tidspunkt i en forfærdelig stand. Vi ønsker at genetablere gården og dens længer og bevare bygningsværkerne så vidt muligt.

Der venter os nogle spændende, udfordrende og hårde år men vi glæder os. Og vi glæder os især til at åbne døren til kræmmermarkedet og byde jer velkommen indenfor.

Hold øje med flaget – er det ude er vi på gården 🙂

%d bloggers like this: